Tickets

  • regulier € 20,00 Uitverkocht

Koorzaal

Zing en beleef Verdi Requiem

Tickets

  • regulier € 20,00 Uitverkocht
In deze Zing en Beleef staat het Requiem van Verdi centraal. Dit requiem wordt ook wel omschreven als zijn beste opera. Maar hoe ontstond dit werk? Waar komen de muzikale thema’s vandaan? Wat maakt dit werk zo bijzonder? Waar haalde Verdi zijn inspiratie vandaan? Samen met Hans Veldhuizen gaat u op zingende ontdekkingsreis. De cursus wordt afgesloten met een concert in de Grote Zaal waarin Verdi's Requiem wordt uitgevoerd. Dit concert vindt plaats op 2 november en is facultatief. U kunt dit los bestellen.

U kunt via deze pagina een losse cursusavond bestellen, maar u kunt ook alle cursusavonden in een serie bestellen.

Musici

  • Hans Veldhuizen
In deze Zing en Beleef staat het Requiem van Verdi centraal. Dit requiem wordt ook wel omschreven als zijn beste opera. Maar hoe ontstond dit werk? Waar komen de muzikale thema’s vandaan? Wat maakt dit werk zo bijzonder? Waar haalde Verdi zijn inspiratie vandaan?

Samen met Hans Veldhuizen gaat u op zingende ontdekkingsreis waarin we met de stem op zoek gaan naar een inspirerende muzikale beleving. U raakt op de best denkbare manier vertrouwd met de mooiste muziek: door zelf te zingen. Laat u meenemen in de wereld van Verdi en geniet van deze unieke cursus samen met uw medecursisten in Het Concertgebouw. Na het intense zingen is het tijd om achterover te leunen en te genieten van het concert in de Grote Zaal op woensdag 2 november.

Tickets

  • regulier € 20,00 Uitverkocht