David Numwami © Chewing Gum
vr 23 aug, 21:30 - vr 23 aug, 22:30 Koorzaal

Basement Sessions: David Numwami

In de ‘basement’ van Het Concertgebouw, onze sfeervolle Koorzaal, geniet je van pop, jazz en/of soul door jonge, talentvolle musici. Vanavond is het podium voor de jonge Belgische veelzijdige singer-songwriter en producer David Numwami. Deze Brusselaar blinkt uit in intieme en tegelijkertijd zeer uitgesproken Frans- en Engelstalige popliedjes waarin hij altijd op zoek is naar verrassing en experiment.

Musici

  • David Numwami

David Numwami

De jonge Belgische veelzijdige singer-songwriter en producer David Numwami tourde de afgelopen jaren met onder anderen Charlotte Gainsbourg, Nicolas Godin (AIR) en Frànçois and the Atlas Mountains. Hij schreef ook voor veel internationale artiesten, maakte remixes voor Ricky Hollywood en werkte nauw samen met Belgische lokale helden als Témé Tan en Tin Fingers. En hij maakt zijn eigen werk: intieme en tegelijkertijd zeer uitgesproken Frans- en Engelstalige popliedjes waarin hij altijd op zoek is naar verrassing en experiment. Het zijn doorvoelde liedjes die door hun tekst en melodie bij de luisteraar direct tot de verbeelding spreken.

Basement Sessions

Zomer in de Basement Sessions! Tijdens de VriendenLoterij ZomerConcerten hoor je elke week jonge, hemelbestormende artiesten in de intieme Koorzaal, in de krochten van Het Concertgebouw. Van jazz tot singer-songwriter, van soul tot (neo)klassiek. Bij elk concert is er ruimte voor verrassing en eigenzinnigheid.

Tickets

  • Standaard - € 15,00
Tickets bestellen