Lavinia Meijer © Sony Music Entertainment
za 20 jul, 11:00 - za 20 jul, 12:20 Grote Zaal

Lavinia Meijer - liggend of zittend tot rust komen (ligplaatsen)

Harpist Lavinia Meijer neemt je mee op een ontspannende reis. Droom weg met de prachtige en bezielende muziek van Ludovico Einaudi, Philip Glass en Meijer zelf. Op een stoel of liggend op je eigen matje in de Grote Zaal. Even offline in hogere sferen.

Ligplaatsen

Let op: via deze pagina bestel je ligplaatsen. Zitplaatsen kun je via deze pagina bestellen.

Musici

  • Lavinia Meijer: harp

Lavinia Meijer

Harpist Lavinia Meijer treedt solo op in zalen over de hele wereld, van Carnegie Hall in New York City tot de Berliner Philharmonie. Ze is altijd op zoek naar nieuw repertoire en naar nieuwe manieren om een concert te geven. Dat kan in een klassieke concertzaal zijn, maar ook in een popzaal of tijdens een openluchtfestival. En dat kan voor een zittend publiek zijn, óf - zoals deze ochtend - een publiek dat liggend ligt te luisteren!

Liggend of zittend tot rust komen

Altijd al eens liggend willen genieten van een concert? Dat kan in Het Concertgebouw tijdens het optreden van Lavinia Meijer. Ervaar deze ontspannende manier om naar prachtige muziek van Einaudi, Glass en Meijer zelf te luisteren, maar neem wel zelf een matje mee en wees er snel bij, want er is maar een beperkt aantal ligplaatsen beschikbaar. Uiteraard kunt u ook zittend luisteren en tot rust komen.

Tickets

  • Standaard - € 45,00
Tickets bestellen